Duurzaamheid

Een duurzaam verblijf

Voor het tweede jaar op rij hebben wij het certificaat "Green Key" met het hoogst te behalen niveau "Goud" weten te bemachtigen!

Lokale initiatieven

Naast het duurzaam opereren in het hotel werken wij nauw samen met "Samen Voor Eindhoven".  Zij zijn een overkoepelende organisatie die bruggen bouwen tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties en de lokale overheid. Gezamenlijk zetten zij zich in voor maatschappelijke initiatieven zoals bijvoorbeeld het Leger des Heils. Voor meer informatie over Samen voor Eindhoven kunt u terecht op www.samenvooreindhoven.nl

Over Green Key

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van ledlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. En dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen het comfortgevoel bevordert, maar dus ook de status van natuur en milieu. Kijk voor meer informatie op www.greenkey.nl. 

MVO-verklaring