Zomer arrangement

Beleef de fijne zomermaanden bij Hotel Parkzicht. Geniet van de groene omgeving met dit tweedaagse arrangement te boeken tussen vrijdag en maandag en laat je verwennen met een uitgebreid ontbijt. Nu met een heerlijke fles zelf gebrouwen bier bij ontvangst op de kamer.

Ontvang 25% korting op je verblijf met ontbijt en nog eens 25% korting op fietsverhuur!

Boek dit arrangement

Beleef de fijne zomermaanden bij Hotel Parkzicht. 

Gezellig shoppen in het centrum van Eindhoven? Een heerlijke wandeling maken of fietsen door de groene omgeving van Eindhoven? Met dit fijne 2-daagse arrangement, kun je er heerlijk op uit om vervolgens lekker uit te rusten op een van onze fijne kamers. Boek dit arrangement en ontvang een fles zelf gebrouwen bier bij ontvangst op de kamer. Ontvang 25% korting op je verblijf én krijg ook nog eens 25% extra korting op het huren van een fiets!

  • 2x overnachting in een van onze comfort kamers
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • 25% korting op je verblijf
  • Mogelijkheid om met 25% korting een fiets te huren tijdens uw verblijf
  • Een fles eigen gebrouwen bier bij ontvangst op de kamer

Het zomer arrangement is te boeken van vrijdag tot zondag en van zaterdag tot maandag.


Meer over onze arrangementen

Roomantic arrangement

Waan je in romantische sferen bij Hotel Parkzicht. Geniet van luxe en kom tot rust in een van onze deluxe suites na een heerlijke wandeling in ons naastgelegen stadspark. Nu met maar liefst 25% korting op de overnachting.

Bekijk dit arrangement
Roomantic arrangement

Sweet Monday

Bewonder de prachtige lichtstad Eindhoven en kom na een heerlijke zondag helemaal tot rust in een van onze relaxte comfort kamers. Geniet de volgende dag na check-out vanaf 11:30 uur van een high tea in ons fijne restaurant, inclusief 25% korting op je overnachting.

Bekijk dit arrangement
Sweet Monday