Lente arrangement

Beleef de fijne lentemaanden bij Hotel Parkzicht. Geniet van de groene omgeving met dit tweedaagse arrangement. Nu met een heerlijke fles zelf gebrouwen bier bij ontvangst op de kamer. 

Ontvang 25% korting op je verblijf en nog eens 25% korting op fietsverhuur!

Boek dit arrangement

Beleef de fijne lentemaanden bij Hotel Parkzicht. 

Gezellig shoppen in het centrum van Eindhoven? Een heerlijke wandeling maken of fietsen door de groene omgeving van Eindhoven? Met dit fijne 2-daagse arrangement, kun je er heerlijk op uit om vervolgens lekker uit te rusten op een van onze fijne kamers. Boek dit arrangement en ontvang een fles zelf gebrouwen bier bij ontvangst op de kamer. Ontvang 25% korting op je verblijf én krijg ook nog eens 25% extra korting op het huren van een fiets!

 

  • 2x overnachting in een van onze comfort kamers
  • Alleen te boeken van vrijdag tot en met zondag
  • 25% korting op je verblijf
  • 25% korting op fietsverhuur tijdens uw verblijf
  • Een fles eigen gebrouwen bier bij ontvangst op de kamer

Meer over onze arrangementen

Roomantic arrangement

Waan je in romantische sferen bij Hotel Parkzicht. Geniet van luxe en kom tot rust in een van onze deluxe suites na een heerlijke wandeling in ons naastgelegen stadspark. Nu met maar liefst 25% korting op de overnachting.

Bekijk dit arrangement
Roomantic arrangement

Lazy Sunday

Geniet tijdens een heerlijke lazy sunday van een high tea in ons restaurant Thym by Parkzicht en bewonder vervolgens de prachtige lichtstad Eindhoven. Kom na een relaxte zondag helemaal tot rust in een van onze fijne comfort kamers en word de volgende dag wakker met een uitgebreid ontbijtbuffet in ons fijne restaurant. 

Bekijk dit arrangement
Lazy Sunday