^

Hampshire Hotel Parkzicht Eindhoven

5.7 10 90

Lees onze beoordelingen

0

14 mei 2013
Weekend

Het weer tijdens ons weekend was niet al te best maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door het personeel van het hotel. Zo vriendelijk en behulpzaam. Geweldig. Een dikke proficiat daarvoor. Ook de locatie is ideaal. Zeer rustig gelegen nabij een prachtig park en op een kwartiertje loopafstand van het centrum. Een aanrader voor iedereen en wij... wij komen zeker nog eens terug. Fam. Vermeulen, Heist-op-den-Berg

Gysemans Liliane (België, )
0

16 april 2013
Compliment to your hotel

Dear sir / lady! My name is Konstantin Nidviga and I am writing to you from Russia. Some time ago, my family and I stayed at your hotel. I have a great travel experience, but your hotel impressed us a great, quality service and very warm welcome. It was very nice to relax in clean and comfortable rooms of your hotel. My wife and kids loved your hotel. Thanks to excellent service, our vacation was excellent and we were back in Russia, relaxed and happy. In this letter I want to thank you again for the great time we spent in your hotel. My kids said that your hotel is great and often ask me when we'll come back to you. Your staff was very courteous and attentive. I will recommend your hotel to my friends.

Konstantin Nidviga (st. Kievskaya, Russia, )
0

25 februari 2013
Felicitaties

Geachte, Tijdens ons verblijf hebben we genoten van jullie vriendelijkheid en attent volle houding.Tijdens het avondeten dat verrukkelijk was hebben we ons verwondert over de vriendelijkheid en gedrevenheid van het personeel.Bij deze willen we iedereen danken dat tijdens deze koude winterdagen er toch mensen zijn die het leven aangenaam kunnen maken.Dikke pluim voor allen!

Fam. Vanderhoeven - Gielen (Diest, )
0

20 februari 2013
Weekend

Hallo beste , Ik en mijn vrouw willen jullie bedanken voor het prachtige weekend dat we mochten beleven in jullie hotel . Eerst wil ik een dikke pluim geven aan de mensen van het onthaal , die met een fantastische glimlach en vriendelijkheid iedereen helpen waar het maar kan , niets is hun teveel ( nog nooit meegemaakt ) Ook hebben we op Zaterdagavond mogen genieten van het lekkere eten dat de chef had klaargemaakt , ook de professionele bediening in het restaurant mag er zijn . S 'morgens is er een lekker ontbijt met daarbij de hulp en glimlach van het personeel . Ik hoop met deze review jullie een plezier te doen , jullie hebben dat voor ons ook gedaan .Wij komen zeker nog terug . Groetjes Patrick & Linda ( kamer 104 )

Patrick & Linda (Lommel, )
0

20 februari 2013
Ons verblijf

Goedenavond, Wij zijn weer terug in het hoge noorden! Het was een bijzonder prettig verblijf in het parkzichthotel! Het is ons erg goed bevallen, we houden dit adres zeker in ons achterhoofd, als we weer onze oudste zoon gaan bezoeken. Hartelijke groet, Joke Venhuizen

Venhuizen (Amsterdam, )
0

16 februari 2013
Heerlijk weekendje Eindhoven...

Net terug van weekendje Eindhoven, goed hotel, lekker eten, vriendelijke bediening, voldoende te doen in de buurt ... een aanrader!

Debruyne (Lommel, )
0

16 februari 2013
Nogmaals bedankt!

Ik wil je nog eens bedanken voor het meer dan geweldig weekendje dat jullie ons hebben bezorgt! Het personeel was meer dan gewoon vriendelijk zeer hulpvaardig!, De kamer was een rokerskamer waar we NIKS van hebben gemerkt! Het hotel was overal tip-top inorde nergens vuil gezien EN de properst douche ooit gezien in een hotel. We zijn ook gaan eten in het restaurant ook dit was meer dan inorde (vriendelijk personeel, eten was lekker, goede wijn...) En jullie ontbijt was prima inorde! BEDANKT!

Dhr. Roelandt (Temse, )
0

12 december 2012
Een echte aanrader

Een echte aanrader Sfeervol hotel met goed en vriendelijk personeel. Kamer was goed verzorgd. Ontbijt was uitgebreid met verse artikelen. Erg dichtbij park en op 10 minuten loopafstand naar het centrum.

Eddy van den Berg (Sassenheim, )
0

13 september 2012
Zowel zakelijk als voor privé een goed hotel

Parkzicht heeft een locatie die erg doet denken aan de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw. Je proeft dit in de inrichting en stijl van het pand zelf, maar ook in de buurt erom heen. Erg prettig om vlakbij het centrum te zitten en toch op zo een rustige plek te logeren. Een hotel met een eigen karakter en waarbij je, ook als je verblijf van zakelijke aard is, toch een 'weekendje-uit' gevoel krijgt. In de ochtend zijn er vers gebakken croissantjes en brood. Deze worden geserveerd door een wat oudere heer die je, mede door een met Art Nouveau ornamenten verrijkte ontbijtzaal, nog sterker het gevoel geeft terug te zijn in het jaar dat dit pand werd opgeleverd. Ik rij dagelijks 20 kilometer extra om hier te slapen; na alle die karakterloze business hotels heeft dit echt iets extra's.

A. Roelofs (Eindhoven, )
0

11 september 2012
Bedankt!

Beste mensen, Langs deze weg willen wij jullie hartelijk bedanken voor de goede zorgen, uitstekend eten en vriendelijke bediening tijdens ons etentje op woensdag 31 augustus jl. Ook de aan ons toegewezen tafel was perfect! Vriendelijke groeten, Fam A.van der Kallen

Fam A.van der Kallen (NULL, )

Plaats een review



Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang exclusieve aanbiedingen.