^

Hampshire Hotel Parkzicht Eindhoven

5.8 10 95

Lees onze beoordelingen

0

16 februari 2013
Heerlijk weekendje Eindhoven...

Net terug van weekendje Eindhoven, goed hotel, lekker eten, vriendelijke bediening, voldoende te doen in de buurt ... een aanrader!

Debruyne (Lommel, )
0

16 februari 2013
Nogmaals bedankt!

Ik wil je nog eens bedanken voor het meer dan geweldig weekendje dat jullie ons hebben bezorgt! Het personeel was meer dan gewoon vriendelijk zeer hulpvaardig!, De kamer was een rokerskamer waar we NIKS van hebben gemerkt! Het hotel was overal tip-top inorde nergens vuil gezien EN de properst douche ooit gezien in een hotel. We zijn ook gaan eten in het restaurant ook dit was meer dan inorde (vriendelijk personeel, eten was lekker, goede wijn...) En jullie ontbijt was prima inorde! BEDANKT!

Dhr. Roelandt (Temse, )
0

12 december 2012
Een echte aanrader

Een echte aanrader Sfeervol hotel met goed en vriendelijk personeel. Kamer was goed verzorgd. Ontbijt was uitgebreid met verse artikelen. Erg dichtbij park en op 10 minuten loopafstand naar het centrum.

Eddy van den Berg (Sassenheim, )
0

13 september 2012
Zowel zakelijk als voor privé een goed hotel

Parkzicht heeft een locatie die erg doet denken aan de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw. Je proeft dit in de inrichting en stijl van het pand zelf, maar ook in de buurt erom heen. Erg prettig om vlakbij het centrum te zitten en toch op zo een rustige plek te logeren. Een hotel met een eigen karakter en waarbij je, ook als je verblijf van zakelijke aard is, toch een 'weekendje-uit' gevoel krijgt. In de ochtend zijn er vers gebakken croissantjes en brood. Deze worden geserveerd door een wat oudere heer die je, mede door een met Art Nouveau ornamenten verrijkte ontbijtzaal, nog sterker het gevoel geeft terug te zijn in het jaar dat dit pand werd opgeleverd. Ik rij dagelijks 20 kilometer extra om hier te slapen; na alle die karakterloze business hotels heeft dit echt iets extra's.

A. Roelofs (Eindhoven, )
0

11 september 2012
Bedankt!

Beste mensen, Langs deze weg willen wij jullie hartelijk bedanken voor de goede zorgen, uitstekend eten en vriendelijke bediening tijdens ons etentje op woensdag 31 augustus jl. Ook de aan ons toegewezen tafel was perfect! Vriendelijke groeten, Fam A.van der Kallen

Fam A.van der Kallen (NULL, )

Plaats een reviewSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang exclusieve aanbiedingen.