^

Privacy & Voorwaarden

Op alle reserveringen en geleverde diensten van Hotel Parkzicht zijn de boekings- & annuleringsvoorwaarden uit de “Uniforme Voorwaarden Horeca” (UVH) van toepassing. Deze kunt u hier raadplegen. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Daarnaast vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot de getoonde prijzen op al onze websites en de annuleringsvoorwaarden.

Hotel Parkzicht streeft ernaar uw privacy te waarborgen. De persoonsgegevens die u mogelijk via de website of facebookpagina aan Hotel en Restaurant Parkzicht verstrekt, worden door ons verwerkt conform de huidige privacy-wetgeving. De persoonsregistratie, waarin uw persoonsgegevens verwerkt worden is, indien noodzakelijk, aangemeld bij de toezichthoudende autoriteit.

Best Beschibare Prijs Garantie!
Boek online en wij garanderen bij een verblijf van 1 nacht de laagste prijs die op het internet beschikbaar is. De Laagste Prijs Garantie betekent dat u de laagste prijs krijgt van dat moment bij een verblijf van 1 nacht. Als u op een andere website een lagere prijs vindt met identieke reserveringsvoorwaarden (bepaald onder Voorwaarden) zal het hotel u diezelfde concurrerende prijs aanbieden met daarbij een extra korting van 10% op de kamerprijs voor de eerste overnachting.

Wat is de procedure?
De Beste Prijs Garantie is duidelijk en werkt eenvoudig.

Voorwaarden
Hotel Parkzicht, Eindhoven garandeert dat zij voor consumenten op haar eigen website de Best Beschikbare Prijs aanbiedt voor een hotelkamer/reservering voor 1 nacht bij één van haar hotels volgens de volgende voorwaarden:

Als u een publiekelijk toegankelijke, beschikbare en direct boekbare room-only kamerprijs (Concurrerende Prijs) op het Internet voor ons hotel vindt, die lager is dan de kamerprijs voor dezelfde reservering (met dezelfde reserveringsvoorwaarden) opwww.hotelparkzicht.nl, neemt u dan contact op met ons. Wanneer de prijs van uw keuze en de beschikbaarheid van de aanwezige Concurrerende Prijs op internet bevestigt en nog kamers beschikbaar heeft voor de aangevraagde datum zal worden overeengekomen om diezelfde Concurrerende Prijs te rekenen voor uw reservering en u daarbij extra 10% korting aan te bieden op de eerste overnachting.

Voorwaarden waaraan het lagere tarief moet voldoen:

 • De klant moet een bevestigde reservering hebben van de beste online prijs op de website; www.hotelparkzicht.nl.
 • De prijs gevonden op een andere website moet voldoen aan dezelfde voorwaarden als de netto prijs gereserveerd bij Hotel Parkzicht Eindhoven
  • Hetzelfde type kamer
  • Dezelfde datum en duur van het verblijf
  • Dezelfde boekings-, annulerings- en betalingsvoorwaarden
  • Hetzelfde aantal gasten
  • Dezelfde munteenheid
  • Hetzelfde moment van boeken
 • Het tarief moet toegankelijk zijn voor het publiek en verifieerbaar door medewerkers van Hotel Parkzicht.
 • Het lagere tarief dient vrij van belastingen te zijn die van toepassing kunnen zijn in de stad, Eindhoven of van andere belastingen met betrekking tot de kamertarieven.

Deze garantie is niet van toepassing op:

 • Veilingsites waar de hotelketen of het specifieke hotel niet bekend is tot op het moment waarop de reservering definitief is. Voorbeelden hiervan zijn Hotelkamerveilingen, maar ook andere websites vallen hieronder.
 • Websites die samengestelde reizen verkopen met daarin, transport, reizen, entertainment, hotelaccommodatie en/of andere zaken. Een voorbeeld van dit type site is Expedia.
 • Samengestelde prijzen die ook belasting, service charges, maaltijden, parkeerservice of andere diensten bevatten.
 • Gekwalificeerde kortingsprijzen inclusief maar niet beperkt tot Government, AAA of Senior Citizen Discount.
 • Ongepubliceerde, onderhandelde prijsafspraken met bedrijven, reisagenten, groepen of andere prijsafspraken die Hotel Parkzicht heeft met een specifieke partij en die niet publiekelijk inzichtelijk zijn.
 • Reserveringen tijdens congresen evenementen periodes.
 • Off-line tarieven.
 • Tariefschommelingen die te wijten zijn aan fluctuaties en/of verschillen van de wisselkoers. De wisselkoers dient gelijk te zijn aan die van Hotel Parkzicht op het ogenblik van de aankoop.
  Hotel Parkzicht zal in geen geval verantwoordelijk zijn voor boetes of andere onkosten die het gevolg kunnen zijn van het annuleren van reserveringen of fouten in de prijspublicatie van derden.

Hotel Parkzicht zal in geen geval verantwoordelijk zijn voor afrondingsverschillen in de prijspublicatie van derden.


Deze garantie is alleen van toepassing op de kamerprijs voor de duur van de reservering en geldt niet voor belastingen, gastencharges of andere kosten die ontstaan tijdens uw verblijf. Hotel Parkzicht behoudt zich het recht voor om deze Garantie te allen tijde te wijzigen of in te trekken zonder opgaaf van redenen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang exclusieve aanbiedingen.